Vilken underbar morgonlöpning!

I morse sprang jag ner till havet vid Tumlehed. Luften var kall och fräsch, löven låg fint på marken och kondisen höll en mil utan problem. Bättre start på dagen går inte att få och ikväll ska vi hem till familjen Klangsjö (Johan, Maria, Lova). Det kommer att bli en bra dag helt enkelt!

För övrigt försöker jag springa varannan dag nu. Funkar hur bra som helst hittills, men det kanske beror på att man bara jobbar halvtid… Hur som helst har jag efter bara tio dagar lyckats gå ner från 84 till 81.7 och det är riktiga kilon och inga pulverdietskilon! Målet är naturligtvis en rippad mage till Beach 2012. Anna och jag har det som gemensamt mål. Enda skillnaden är att jag måste träna som en idiot för det medan Anna bara kan ligga i soffan och äta M&M’s.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *