Härlig helg!

Trots busväder och skitspel från min sida hade vi en riktigt skön golfhelg med Böselidarna. Lördagen blev tjejshopping i Helsingborg medans vi grabbar drog över till Helsingör för att inhandla lite ljuvlig sommardricka. Vistelsen på www.elisefarm.se var väl sådär vad gäller allt utom själva banan som var fantastisk. Dålig service, små rum med bristfällig värme och andra icke uppfyllda baskrav på bekvämlighet. Banan var som sagt helt fantastisk. Det tror jag Andreas kan instämma med sin 37p. Grattis Andreas! Själv njöt jag av banan även om min frustration kring min egna osäkerhet tog sig uttryck i vissa lägre klassade ord… Vet dock vad jag behöver jobba på. Det blir World Of Golf på lördag för att hitta mitt självförtroende på nytt. Njuter dock fortfarande i fulla drag av kombination “stenhård järnfyra, följt av en klockren sexa upp på green, tvåputt och par”.

Med hopp om blivade toppspel på grabbgolfen den 12-13 Juni 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *