7 timmar kvar!

innan Tiger slår det omtalade första slaget på Augusta National. Slår han en klocka från första tee kommer jag njuta 🙂

Visst har han varit ett svin, inget att orda om, men den mannen är och förblir en golflegend.

TIgerWoods

4 reaktioner till “7 timmar kvar!”

  1. Jag vet inte riktigt vad hans privata liv har med hans golfande att göra?? Har ditt privata liv att göra med hur du presterar på jobbet?

  2. Malin, Tiger är världens främsta golfare och hur han är som person både på golfbanan och privat påverkar hela golfvärlden. Med honom kommer intresset för golf och med intresset kommer medel som avgör golfens utveckling. Se bara när Billy Payne, ordförande i Augusta National Golf Club, ger sin syn på Tiger Woods, ja då är Tigers privatliv högst betydande för golfen.
    Däremot är min syn på Tiger som världens bästa golfare oförändrad. Dock är han inte längre, enligt mig, världens bästa ambassadör för golfen.
    Och som svar på din fråga om mitt privatliv så påverkar det förvisso min prestation på jobbet, men det slår knappast lika hårt mot mitt företag som Tigers privatliv gör mot golfen. Jag kan ibland vilja tro att jag är så betydande, men så ser nog inte riktigt den objektiva bilden ut.

    Puss å kram 😉

  3. Det är en annan sak. Jag frågade hur det påverkade hans golfspel inte hur omvärlden ser på honom eller på golf i sig. Jag ifrågasatte inte heller hur det påverkade folks syn på dig eller företaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *