Tjoho nya datorn har kommit!

För mindre än en timme sedan ringde det på dörren och vår nya dator levererades! Så himla skönt att förhoppningsvis (vågar inte skriva ngt annat) ha en dator som fungerar och inte låter som ett kärnkraftsvärk. Min kära make är nere i Skåne och våndas nog rejält över att jag får sätta klorna i den nya datorn innan han har hunnit ordna och dona det han vill först. Men darling, jag lovar att du skall få konfa datorn som du vill, skall bara ordna internet, skrivbordsutseende, msn, open office och lite lull lull 🙂 (Patriks svettas nog nu när han läser detta…*fniss*)

5 reaktioner till “Tjoho nya datorn har kommit!”

  1. Lite mer info om den här datorn vore trevligt för en som är sugen på en ny… eller ny och ny, sugen på en dator överhuvudtaget… hehe… tar tacksamt emot tips på modell och lull lull!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *