Svensk version av bloggen

Alltid är det något som ska krångla. Bytte hemsidans server från Windows till Unix för att kunna få den här bloggen installerad. Ja det gick ju bra, tills dess att jag försökte uppdatera fotoalbumet och lägga in svenska språkfiler för bloggen. Alla filer eller kataloger med speciella svenska tecken som åäö med mera blir korrupta. Ja, jag vet att det handlar om teckentabellsproblem, men jag kan inte göra mer än att se till att mina filer är i UTF-8 format. Har kontaktat supporten för mitt webbhotell. Får väl se om de kan hitta en lösning på problematiken. Tills dess får ni stå ut med att bloggen är på engelska. Ska anpassa bloggen en hel del, men jag väntar tills dess att teckenproblematiken är ur världen 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *